Yes

1.Flygande jakob var gott, fast det var lite för mycket champinjoner för min smak (något som jag faktiskt lärt mig äta under året). Då kan vi bocka av det.

2.Uppskattar att jag fick så många God Jul-sms på jul och nu Gott nytt år-sms. Har typ 40 kontakter för mobilen blev rensad för ett tag sen, så vet inte riktigt vem det är ifrån. Kan jag inte kolla upp nummret får de inget tillbaka, he he kanske inte tycker om personen? 

3. Väntar på Lotta som skulle slutat jobba för en och en halv timma sen. Känns jättebra att jag fortfarande sitter i mjukisbyxor(och bloggar!?) medans alla andra är fulla. Ja ja, jag får väl ta igen det 



söt

Flygande jakob

skiter i en lista, hittade bara samma hela tiden. tredje frågan: har någon av dina vänner blivit föräldrar i år? Blev så trött på de till slut så ville skrika NEEEEEEEEEEEEJ som gubben i comviqreklamen skriker MEEEEEEEEEEN.

I alla fall. Värmer flygande jakob atm, som jag och lotta gjorde igår kväll. Ska bli spännande att se hur det smakar. Har nog bara ätit skolans äckliga version någon gång tror jag. Kyckling, bacon, champinjoner, matlagningsgrädde, saltade jordnötter. Borde kanske ha något till, typ bulgur men vet inte så skiter i de. Och mamma är inte här så jag hoppar grönsakerna också. Rebell

Återkommer med hur det smakade. (nu är det säkert en svenne-rätt utan att jag visste om det, så det äter ni varje söndag men jaja min åsikt räknas också)

2010

Jaha ja, är väl tvång på att man måste summera året som gått. Är ju ändå näst sista dagen, har gått sjukt snabbt blablabla...

Vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta men jag har haft himla roligt vissa stunder, och mindre roligt i andra. Var på peace & love, speciell och konstig upplevelse egentligen men jag gillade det. Flyttade till Uddevalla, älskade stan ibland men var inte lika roligt när jag var ensam så har bestämt mig för att flytta hem igen.
Äh, fan vad töntigt det här blir. Kanske gör en lista istället om jag hittar någon...

Några noteringar;

Det slår lock för öronen när jag åker upp på fjället, lite jobbigt faktiskt
Jag tror det finns en inofficiell tävling som går ut på att ha konstiga neonfärger på sina skidkläder. Skrikigast vinner.
Ni vet i filmer när tonårskillar för första gången ska raka sig, så skär dom sig och sätter små papperstussar på kinderna? Precis det såg jag idag, en man på dryga 40 år. Trodde ärligt talat bara sånt fanns i filmer.


Det är så många, så många, som vill ta en ner på jorden vintern kan bli lång ändå, här i den fjällhöga norden

Har anlänt till sälen, har redan runnit sova fyra timmar. Måste vara fjälluften. Eller att min hjärna faktiskt visste imorse, när klockan ringde vid sex, att det är både söndag, lov och röd dag(gånger två då...).
Just det, såg en gubbe här i bostadsområdet som eldade kartong i en tunna=de kan helt enkelt inte ta sig till sin återvinningsstation på grund av all snö här uppe+de omvandlar de till värme i deras enda rum, hallen. Typ


Nyårslöfte

Dags att börja tänka på nyårslöften då kanske nu när julen nästan är avklarad. Tänkte att våga göra lite mer extrema saker kan vara ett bra löfte. Något liknande detta kanske?




My beautiful dark twisted fantasy Anna

Äter godis och färgar mitt hår med Anna. Och när man är med Anna ingår det att hänga på hennes coola stil och dunka gangstamusik. Men vi håller oss än så länge till Kanye West, vilket är bra men det får inte gå för långt.
Färga håret som sagt ja, lite rädda för att färgen inte kommer räcka till resten av håret men det är ju sista skoldagen imorgon så bara tomten som får se mig i så fall.

Knäck

blandar, kokar, svär lite för att det aldrig blir 125 grader.


Just därför



borde jag vinna biljetter till p3 guld. eller få inkasserat 410:- på mitt konto


Jag vill ha det som du, fast jag vet att du tänker likadant ibland och vill ha det som jag

Sov så länge idag att jag missade solen, lite onödigt när jag ändå är jättetrött nu. Jaja, livets stora frågor får vi ta en annan dag.
Lediga idag så igår körde vi roligmåndag. Började med godis och tecknad film men gick över i öl och gitarrsolon av esteter. Mycket trevligt


Sean banan



jag hatar sverige när de gör så här. får inte glömma tonartshöjningen heller!

ut över detta så är mikrofonkåt det enda som spelas, måste också utplånas

tackochhejvillebaraklagalite

happy endings, still don't bore me

Man borde sätta alkolås på både mobil, facebook och nu till är inte ens skolmejlen säker. Men det är en annan historia.


but we don't stop to check the time cause time keeps moving on and on and on

Tjockiskväll med Stensson var precis vad jag behövde med massa gott att äta, två filmer och x antal vänner-avsnitt.
Annars sitter jag mest och lyssnar på P3 och försöker ta tag i samhällen.

hejlåt

RSS 2.0