Ja

Ont i magen för att jag bara ätit chips och pizza i två dagar. Och vin. Vill att sommaren ska vara över fast ändå inte, såklart. Sover fem eller femton timmar varannan natt ungefär. Har sexrelaterade reklamer på facebook. Är glad/bög

Två nya låtar har jag lagt till i min spotify på hela juli

Har inte haft tid att tänka nån gång sen skolan slutade för jag bara jobbar. Men det är bra för jag lägger Krunegård lite bakom mig när jag gör stora lattar hela dagarna och sorterar bestick. Och så blir jag halvrik på kuppen.


Fine.

Dryga då. Drygar tillbaka. Den var säkert jätterolig men nu tar jag bort länken. Aldrig mer kommer ni få se den. Och inte jag heller.

Nå?

Jag sparar alltid massa saker i favoriter för att jag ska kolla på det senare. Skulle tro att det här är någorlunda roligt men orkar inte kolla på det just nu för måste sova så ni kan väl kolla på det och säga om det är värt eller inte. Tack på förhand.

Ps. Googlade stavningen på "någorlunda"(varför jag nu ens erkände det men) och tredje förslaget var: Någorlunda mogna män.

Ja du, vet google svaret på det så...? Ds.

Ps2. Det är faktiskt klurigt att stava till det. Det är väl mest bara något man säger men inte skriver, eller hur? Ds.

Hej


Ska jag acceptera henne?


Nä jag tror inte det va. Låter henne hållas, svettas lite. Kanske jättelänge så hon tjatar på mig. Men jag ger mig inte. Tillslut gör jag misstaget och lämnar min facebook inloggad med henne i närheten och då kommer hon acceptera sig själv.

Den dagen, den sorgen

Snacka.inte.skit


Änna kopierat från blog by willis men så sant


Förresten

var på Foo Fighters. I (på?) öppna Stockholm Stadion. Så jävla glad såhär i efterhand att det inte blev Oslo. Jag menar, Sahara Hotnights var förband och de känns väldigt -90. Och så är norskarnas arena med tak. Och rymmer bara 25 000, Stockholm maxade ju med sina 31 000 eller vad det nu var. Nog skryt om Sverige.
När de avslutade med Everlong visste jag att det var en av de finaste stunderna i mitt liv, blödigt men sant.

Glömde säga att jag stod längst fram också. 31 000

HAR NI




SMAKAT NYA GB GRÄDDGLASS CHOKOFILIJOKO?????!!!!!!!!?!?!?!?! 

nä. och eran reklam med runthoppande kor får mig inte att vilja göra det heller

Öroninfektion

Gott bra och gött.
Passar ju perfekt när högsäsongen drar igång och man har all tid i världen att ligga hemma och lata sig. Besöket hos Mcsteamy var lika roligt som vanligt. Skulle kunna skriva en bok om bara de blickar jag får när jag säger att jag måste ha flytande penicillin och ögonen tåras. Idag var det särskilt roligt då han två minuter tidigare frågat hur gammal jag var och jag tyst mumlat 18.
Alla borde hoppa tabletter, för flytande är så.jävla.gott. True story. Önskar jag hade mer än femdagarskur, men man kan ju inte få allt här i livet.

Och annars? Jorå, saknar alla som är på piss å löv men är å andra sidan rätt nöjd med att jag inte åkte.

RSS 2.0